foto1
Running text caption 1
foto1
Running text caption 2
foto1
Running text caption 3
foto1
Running text caption 4
foto1
Running text caption 5
Atilla Király Gimnázium és Általános Iskola Aba Sámuel Általános Iskolája

Főmenü

Beszámoló

 III. korcsoportos fiú labdarúgás

 

 

A megmérettetésre a III. korcsoportos fiú labdarúgásra október 13-án, Abán, a sportpályán került sor Bor József Dezső szervezésével.

A tornára öt csapat jelentkezett, de a verseny előtt két nappal Soponya visszalépett így a megjelent csapatok: Enying, Mátyásdomb, Seregélyes és Aba. A mérkőzések két pályán zajlottak. Az első mérkőzést Aba- Mátyásdomb csapata játszotta ahol 2:2-es döntetlen született. A másik pályán izgalmas küzdelemben Enying kerekedett felül a seregélyesi csapaton és 3:2-es győzelmet aratott. A második mérkőzésen 4:1-es vereséget szenvedett az abai csapat az Enyingtől, míg a Mátyásdomb 2:2-es döntetlent játszott Seregélyessel.  A harmadik mérkőzésen az abai gyerekek 3:1-es győzelmet arattak a seregélyesiekkel szemben. Az utolsó fordulóban az enyingi csapat sem tudta megőrizni veretlenségét, és 3:2-re vereséget szenvedett a mátyásdombi csapattól. A körzeti selejtező állása az első forduló alapján:

I. helyezett: Enying (6 pont)

II. helyezett: Mátyásdomb (5 pont)

III. helyezett: Aba (4 pont)

IV. helyezett: Seregélyes (1 pont)

Izgalmas színvonalas mérkőzéseket játszottak a csapatok. Az időjárás jó volt, a szabályokat mindenki betartotta. Sérülés nem történt. A visszavágót Enying szervezi a tavasszal.

 

 

Kelt: Aba, 2016. 10. 25.

 

 

                                                                                                          Penczu Attila